Custom made fietskleding bij Sportswearhouse

Als wielrenner weet je als geen ander hoe belangrijk de juiste outfit is op de fiets. Die wielrenoutfit moet je als gegoten zitten. Alleen met de juiste pasvorm kun jij ongeremd bewegen en genieten van jouw favoriete sport. Standaardoutfits zijn er genoeg, maar wat als jij het net even anders wil en jij niet standaard bent?

Bij SPORTSWEARHOUSE kun je terecht voor kleding die bij jou past; custom made fietskleding. En met de 3D-configurator kun je zelfs je eigen design ontwerpen. Zo’n perfecte en unieke wieleroutfit wil jij toch ook?

Sportswearhouse

Topkwaliteit als basis

Om topprestaties te leveren, is topkwaliteit nodig. Daarom werkt SPORTSWEARHOUSE alleen met de beste merken en materialen. Zo combineren zij kwaliteit, functionaliteit en stijl in de meest toffe wieleroutfits. Want het oog wil tenslotte ook wat.

Topmerken als GIENNECCHI, FABRIXZ, G4 en ProSalton staan garant voor al deze elementen. Welk merk je ook kiest voor jouw custom made outfit, maakt niet uit. Jij gaat shinen op je fiets. Succes verzekerd!

Custom made met unieke maten

De keuze in de wereld van sportkleding is reuze. Sportoutfits in standaardmaten zijn er genoeg. Maar wie is nu eigenlijk standaard? Die aerodynamische wieleroutfit met perfecte pasvorm is voor iedereen anders. Custom made fietskleding biedt dé oplossing.

Of je armen of benen nu iets langer zijn of iets korter dan standaard, maakt bij SPORTWEARHOUSE niet uit. De uitgebreide op-maat-maak service  inclusief eventueel benodigde passessies, zorgt ervoor dat jij straks vol zelfvertrouwen op je fiets zit. In een trendy outfit die perfect past.

Onze slogan is niet voor niets: wij zorgen dat het past, jij maakt het je eigen!

3D-configurator

En we gaan nog een stapje verder… De 3D-configurator is werkelijk het neusje van de zalm op het gebied van custom made fietskleding. De basis vormt de wielerkleding van de merken ProSalton en GIENNECCI. Deze kleding kun je zo mooi maken als je zelf wilt. Alles is mogelijk en niets is ons te gek. Zet je laptop of pc aan, start de 3D-configurator en dompel je onder in de wereld van design. Kies de kleuren, prints, logo’s en teksten waar jij blij van wordt en ontwerp eenvoudig de wieleroutfit van jouw dromen.

Custom made accessoires

Een wieleroutfit die perfect bij jou past. Dat klinkt al als een droom, maar het kan nog mooier. Wat dacht je van matching accessoires?

Een hightech fietshelm van het merk Cadomotus of hippe fietsschoenen van het merk Bont in jouw lievelingskleuren voorzien van jouw (bedrijfs)naam bijvoorbeeld.

Of fietshandschoenen, sokken, arm- en beenstukken, H.A.D. originals met dezelfde kleuren en/of teksten. Jij bedenkt het en wij maken het.

Nog een handige accessoire welke nieuw is in ons assortiment zijn de trendy BOTL Fietsenhangers. Speciaal ontworpen voor racefietsers die thuis ruimtegebrek hebben om hun racefiets op te bergen. Want waar berg jij je racefiets op als je in een klein appartement woont?

BOTL Amsterdam heeft hiervoor met de BOTL  #1 en de BOTL #3  houten fietsenhanger ontworpen om de woonruimte te maximaliseren zonder in te boeten aan stijl. Met één van deze drie fietsen hangers kan jij je racefiets probleemloos veilig thuis opbergen!

Custom made voor jou

Ben jij na deze positieve verhalen ook overtuigd van de voordelen van custom made fietskleding? En wil jij kwaliteit, functionaliteit en stijl combineren in een nieuwe sportoutfit? Neem snel een kijkje op de website en check alle mogelijkheden.

Natuurlijk staat het team van SPORTSWEARHOUSE klaar om je vragen te beantwoorden of je te adviseren over onze custom made fietskleding. Bel 0226-750 050 of mail naar info@sportswearhouse.nl

.

 

In welke custom made outfit zit jij straks stralend op je fiets?

Back to blog